Canvi de paradigma

Sovint vam tractar la relació entre els infants i el menjar desenvolupant eines al voltant de la negociació... si et menges la meitat, podràs sortir a jugar.

Vam cercar fites com ara que els nens tastessin de tot. I ho vam aconseguir. Però a canvi de malbaratar aliments i, en conseqüència, de generar més residus.

Alhora hem pres consciència ràpidament de la necessitat de desenvolupar actituds saludables. Per aconseguir viure més temps i en millors condicions.

Si ens parem a pensar... tenim clar el camí a seguir, però ens entossudim a seguir una altra drecera.

El Pesa i Pensa sorgeix de l'observació del comportament dels infants i de la necessitat de desenvolupar noves estratègies cap a la sostenibilitat

Noves estratègies per desenvolupar noves habilitats, com ara: aprendre a regular les quantitats a ingerir; aprendre a gestionar la varietat d'aliments; aprendre a desenvolupar de manera conjunta eines per a gestionar els residus que generem; conèixer el que mengem, d'on procedeix, com ho mengem per aprendre a valorar-ho...

És a dir, aprendre a desenvolupar un esperit crític envers el consum dels aliments i prendre consciència de la necessitat d'iniciar el canvi en nosaltres mateixos.

... i amb el Pesa i Pensa, els infants esdevenen actors principals d'aquest canvi de paradigma necessari.

Suma’t al Pesa i Pensa

Vols desenvolupar el Pesa i Pensa? Posa’t en contacte amb nosaltres
Vols registrar-te a l’app?
Pesa i Pensa
Projecte de sensibilització contra la generació de residus i el malbaratament d’aliments a l’escola
Amb el suport de