Pesa i Pensa, a una jornada de mobilització de la Setmana de Prevenció de Residus a París

Els organitzadors de la Semaine Européenne de la Réduction des Déchets (SERD) a la regió d’Ile de France van escollir el projecte com a cas de bones pràctiques per reduir el malbaratament d'aliments, arran que fos finalista del Premi Europeu en Prevenció de Residus 2015 en la categoria d’empresa

La jornada, que va tenir lloc el 25 de setembre a París, es va adreçar als organitzadors potencials de projectes de cara a la pròxima organització de la SERD, que tindrà lloc entre els pròxims 21 i 29 de novembre. Entre els assistents hi havia representants d’escoles, associacions, empreses, centres de salut, administracions i entitats socials.

El gerent de Campos Estela i impulsor d’aquest projecte contra el malbaratament d’aliments , Martí García, va ser l’encarregat d’explicar l’experiència desenvolupada pels nens i nenes, amb la supervisió dels equips de monitoratge i cuina.

El projecte del “Pesa i Pensa” va compartir taula rodona amb l’Associació “Le Chapiteau Vert”, organitzadora d’un espectacle pedagògic per reduir els residus domèstics, i la promoció d’Ecodesign Fab Lab, un espai col·laboratiu en l’àmbit industrial. A la web de la Semaine Europeéne de la Réduction des Déchets es pot consultar tota la informació i fotografies de la jornada.

Pesa i Pensa
Projecte de sensibilització contra la generació de residus i el malbaratament d’aliments a l’escola
Amb el suport de